ad_main_banner

Nūhou

He aha ka ʻeke pepa honeycomb?

Ke ulu nui nei nā ʻeke pepa Honeycomb i waena o ka poʻe makemake e hoʻohana i nā huahana eco-friendly.Hana ʻia lākou me ka ʻenehana honeycomb, ʻaʻole maikaʻi wale no ke kaiapuni, akā paʻa nō hoʻi.

No laila, he aha ke ʻano o ka ʻeke pepa honeycomb?He ʻeke i hana ʻia i ka pepa me ke ʻano honeycomb ma luna.ʻO ka hopena he ʻeke paʻa a māmā i kūpono no ka lawe ʻana i kāu mau meaʻai a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe.

ʻO nā ʻeke pepa honeycomb kahi koho maikaʻi loa i nā ʻeke plastik, ʻaʻole ia he mea ʻino wale no ke kaiapuni, akā pōʻino nō hoʻi no nā holoholona i ʻai wale iā lākou.Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, biodegradable nā ​​ʻeke pepa honeycomb a hiki ke wāwahi maoli.

nuhou114
nuhou116

Inā ʻoe e noʻonoʻo nei e pili ana i ke kaʻina hana o nā ʻeke pepa honeycomb, he kaʻina hana kaiapuni.Hoʻomaka ia ma ka lawe ʻana i kahi ʻōwili pepa nui a hoʻopili ʻia i ka pahu pahu corrugated.Hoʻopili ʻia ka papa i loko o kahi ʻano honeycomb, e hana ana i nā ʻeke ea ma waena o nā papa pepa.

ʻO ka hopena he mea māmā a ikaika i hiki ke hoʻohana ʻia e hana i nā mea a pau mai ka envelope honeycomb brown kraft.Hoʻohana ʻia ia e hana i nā pahu hoʻouna, nā papa hōʻikeʻike, a me nā lako lako.

Hiki mai nā ʻeke pepa Kraft Honeycomb i nā ʻano nui a me nā hoʻolālā.Hiki iā ʻoe ke loaʻa iā lākou ma nā hale kūʻai, nā hale kūʻai makana, a ma ka pūnaewele.He koho maikaʻi loa ia no ka poʻe e mālama i ke kaiapuni a makemake e hoʻohana i nā huahana hoʻomau.

nuhou113
nuhou115

Ke hele ʻoe i waho e kūʻai, e noʻonoʻo e kūʻai i loko o nā ʻeke pepa honeycomb.ʻAʻole wale ʻoe e hana i kāu ʻāpana e kōkua i ka pale ʻana i ke kaiapuni, akā e hoʻohana ana ʻoe i kahi ʻeke paʻa e paʻa iā ʻoe no ka manawa lōʻihi.

ʻO ka manawa aʻe e pono ai ʻoe e hana me ka honeycomb pepa leka uila, mai hopohopo.No ka mea he biodegradable lākou, wāwahi maoli lākou me ka ʻole o ka pōʻino i ke kaiapuni.

I ka hopena, he koho maikaʻi loa nā ʻeke pepa honeycomb wrap i nā ʻeke plastik a kūpono no ka poʻe makemake e hoʻohana i nā huahana hoʻomau.He ikaika lākou, lōʻihi, a me ka eco-friendly, e hoʻolilo iā lākou i koho maikaʻi loa no ka poʻe e ʻimi nei i kahi ʻeke paʻa.

nuhou117
nuhou118

No laila i ka wā aʻe e kūʻai aku ai ʻoe, e noʻonoʻo e hoʻohana i nā ʻeke pepa honeycomb ma kahi o nā ʻeke plastik.E hana ʻoe i kāu ʻāpana e kōkua i ke kaiapuni, a e hoʻohana ana ʻoe i kahi huahana paʻakikī a paʻa.Me ka pepa kraft wrap Honeycomb Paper Bags, hiki iā ʻoe ke loaʻa ka hopena maikaʻi ma ka honua oiai e halihali ana i kāu mau mea i ke ʻano.


Ka manawa hoʻouna: Apr-19-2023